Kennismaken

U bent van harte welkom op De Hoogvlieger! Tijdens een kennismaking laten we u de school zien. Ook vertellen we over ons onderwijs en hoe we hier leren. Zo leert u de sfeer van de school goed kennen.

 

 

Goede informatie is belangrijk bij het kiezen van een school. Daarom hebben we een open en eerlijk gesprek. Zo weet u precies wat u van ons kunt verwachten. Vragen stellen kan altijd! Na het gesprek krijg u een pakket met informatie mee. In het pakket zit ook een aanmeldformulier.

 

U kunt telefonisch een afspraak maken met de directeur of een leerkracht van De Hoogvlieger. Belt u hiervoor naar 0174-623913 en vraagt u naar Martha Broersma (directeur) of Petra van der Zande (leerkracht). U kunt ons ook een e-mail sturen via info@de-hoogvlieger.nl

 

Als u op zoek bent naar een opvang en/of school voor uw kind(eren) dan is goede informatie belangrijk. Wij willen graag open, eerlijk en goed contact hebben met onze ouders/verzorgers. Daarom bespreken we de verwachtingen met elkaar. Wat kunt u van school verwachten en wat verwachten wij van ouders. 

 

Tijdens het kennismakingsgesprek vertellen wij u over ons onderwijs en laten wij u het schoolgebouw zien. Zo krijgt u een indruk van de school en de sfeer en cultuur en kunt u vragen stellen. Na afloop geven wij u een informatiepakket mee om alles nog eens na te lezen met een inschrijfformulier voor als u graag voor onze school kiest.