Hoera! Ga je straks ook naar de Hoogvlieger?

Wat leuk dat je al interesse hebt. Wij zijn de nieuwe openbare basisschool in Hoogeland (Naaldwijk). De Hoogvlieger biedt baby- en peuteropvang, basisonderwijs en BSO. Je kunt nu al starten in onze peuter-kleutergroep en vanaf augustus 2022 zijn wij open voor kinderen van 0-12 jaar!  Je vindt ons direct achter het zwembad en vlakbij de sportvelden aan de Hoogwerf 9a.
Om een indruk te krijgen nodigen we je uit om (natuurlijk samen met je ouders) een kijkje te nemen. Je kunt gewoon even binnenlopen of langskomen of een afspraak maken. 
 

Onze deur staat altijd open. 

Petra van der Zande 

Bel direct voor een kennismaking telefoon 0174-623 913

of mail naar info@de-hoogvlieger.nl  

 

Ruimte om te groeien

De Hoogvlieger is meer dan een basisschool alleen. West Openbaar Onderwijs en Kinderopvang Okidoki werken samen en bieden kinderen alle ruimte om te groeien. We dagen kinderen uit! Leren doen we niet alleen binnen de muren van de school, maar ook (vooral) daarbuiten. Dit kan tijdens voorlezen met ouderen in het verzorgingshuis of in samenwerking met één van onze partners in de wijk. Leren doen we met elkaar en de wereld om ons heen. Want in ieder kind schuilt een hoogvlieger op zijn of haar eigen niveau en interesse. Lees ook onze beloftes


Straks wordt onze nieuwe school gebouwd. Nu zijn we al begonnen op onze tijdelijke locatie in Hoogeland. We hebben een groeiende peuter-kleutergroep en in augustus 2022 zijn wij open voor kinderen van 0 - 12 jaar.  Kom je ook kijken?

 

De Hoogvlieger biedt baby- en peuteropvang, basisonderwijs en BSO.