Peuteropvang 2-4 jaar

Kinderen tussen de 2 en 4 jaar zijn welkom op onze peuteropvang. Vanaf 2 jaar kan uw kind naar de peuter-kleutergroep. Hier werken kinderen van 2 tot 6 jaar samen in een groep. Zo leren ze snel meer over de basisschool en gaan ze makkelijk over naar de grote school. Als ouder kunt u subsidie aanvragen voor deze opvang.

Voor wie is er peuteropvang?

In de peuterkleutergroep kan uw peuter al vroeg terecht, dus voordat de school begint.  Dit noemen we voorschoolse educatie. Ook bieden we opvang voordat uw kind naar school mag. Dit noemen we vroegschoolse educatie of VVE. Wij werken met het programma ‘Ben ik in Beeld/ Uk en Puk’. Hier krijgen kinderen veel verschillende activiteiten aangeboden. Zo leren ze snel en veel. Dit zorgt ervoor dat uw kind groeit. Het aanbod is leuk en leerzaam tegelijk.

U kunt kiezen uit

  • Maandag tot en met vrijdag van 8.30 uur - 12.30 uur met lunch
  • Maandag tot en met vrijdag van 8.30 uur - 14.00 uur met lunch

(Dit laatste kan als uw peuter niet meer slaapt in de middag)

Open tijdens de schoolweken

We bieden het hele jaar peuteropvang tijdens de schoolweken De peuteropvang is dicht tijdens de schoolvakanties. Wij streven ernaar alle dagen opvang aan te bieden, afhankelijk van het aantal aanmeldingen.

 

Uw kind kan naar onze opvang als: 

  • U recht heeft op een toeslag voor kinderopvang.
  • U geen recht heeft op kinderopvangtoeslag, maar wel woonachtig bent in de gemeente Westland via de gesubsidieerde opvang van de gemeente Westland (maximaal 8 uur per week).
  • Uw kind een VVE-verklaring heeft vanuit het consultatiebureau (16 uur per week / 4 dagdelen, waarbij het 3de en 4de dagdeel gratis is).

Meer informatie

Heeft u vragen? Bel ons via 0174 - 44 15 10 

 

Of stuur een e-mail naar Okidoki. 

E-mail : planning@okidoki-kdv.nl

Website: Kinderopvang Okidoki